Nőgyógyászok - Budapesten - 12. kerületiek listája

Dr. Tahy András szülész-nőgyógyász

Cím: 1126 Budapest Nagy Jenő utca 8.  térképen / útvonal ide

Budai Egészségközpont Általános nőgyógyászati szakrendelés. Terhesgondozás. Meddőségi kivizsgálás és kezelés. Nőgyógyászati elváltozások szűrése és kezelése. Gyermeknőgyógyászat: Gyulladások, fejlődési zavarok, rendellenességek szűrése és gyógyítása. A pubertás zavarainak diagnosztizálása, vérzészavarok kezelése. Weboldal: http://drtahy.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 12. kerületében a fenti nőgyógyász (Dr. Tahy András szülész-nőgyógyász) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 59B, 59A, 59
  • busz: 102, 105, 110, 112, 212

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem