PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ

Cím: 1013 Budapest, Roham utca 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Laboratóriumi diagnosztika
HPV szűrés
Nőgyógyászat
Pajzsmirigy ultrahang
Fogamzásgátlás tanácsadás
Endokrinológia
Várandósgondozás
Inzulinrezisztencia
Ultrahang diagnosztika
Sürgősségi fogamzásgátlás
Petevezető átjárhatósági vizsgálat
Magzati ultrahang
STD szűrés
Dietetika
Pajzsmirigy problémák
PCOS Centrum
Meddőségi kivizsgálás



AMIBEN BIZTOSAN SZÁMÍTHAT RÁNK! - kölcsönös bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat - összehangolt csapatmunka az orvosával és szakembereinkkel, akikkel bátran beszélhet a problémáiról és közösen dolgozunk a gyógyulásán - nem maradnak megválaszolatlan kérdései - személyre szabott egyedi kezelési módszerek és komplex megoldások egy helyen - beteg utókövetés és személyes motiváció, hosszútávon is A PeriodX Központot úgy alakítottuk ki, hogy Minden Nő megtalálja nálunk a korának megfelelő, valamint problémájának megoldására irányuló leghatékonyabb útmutatást és kezelési módszert. web: http://www.periodx.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti nőgyógyász (PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16, 105, 178
Térkép

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem