Királyerdei Klinika

Cím: Budapest, XXI. kerület, Szent István út 248-250.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásához különféle vizsgálatokat végeznek: például vérvizsgálatot, terhességi tesztet, hüvelykenet-, hormonszint- és ultrahangos vizsgálatot. A vizsgálóeljárások közé tartozik a kolposzkópia, az egészségügyi küret, a laparoszkópia és a laparotómia, valamint a méhtükrözés. A nőgyógyászat ugyan külön orvostudományi szakág, sokszor mégis a szülészettel együtt említik, illetve jelenik meg, főként mivel mindkét szakterület kizárólag nőkkel foglalkozik, továbbá számos egyéb kapcsolódási pontjuk miatt. Kapcsolat, további információk: https://www.kiralyerdeiklinika.eu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti nőgyógyász (Királyerdei Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 148
Térkép

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem