NyugatiMED Nőgyógyászati Magánrendelés

Cím: 1132 Budapest Nyugati tér 4  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
3D-4D ultrahang vizsgálatoknál lehetőség van pendrive-ra rögzítésre, valamint a képeket email-en is át tudjuk küldeni.
Fiatal, lendületes, képzett csapatunkkal várjuk.
Magas szinten végzünk terhesgondozást. Szeretettel várjuk a komplikált, más alapbetegséggel is rendelkező kismamákat is.
2019-ben felújított rendelőnkben kényelmes váró és elegáns belső környezettel várjuk. Modern gépparkunkkal Babamozi és a legújabb vizsgálati eljárások is megvalósíthatók
Kiemelkedő színvonalon végzünk ultrahang diagnosztikát. Genetikai rendellenességek vizsgálatából és magzati méhen belüli állapot-diagnosztikából a legmagasabb magyar képesítéssel, illetve nemzetközileg elismert képesítéssel is rendelkezünk (Fetal Medicine Foundation). Nőgyógyászati vizsgálatoknál méhüregi dagnosztikát, valamint petevezeték átjárhatósági vizsgálatokat is végzünk.
Szülész nőgyógyász munkatársaink folyamatosan bővítik tudásukat, hogy a legjobb és legmegfelelőbb terápiás és diagnosztikai eljárásokkal lehessenek pácienseink szolgálatára.
Budapest centrumában szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatokra specializálódott nőgyógyászati rendelő.



Kapcsolat, további információk: https://nyugatimed.hu/


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nőgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nőgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti nőgyógyász ( NyugatiMED Nőgyógyászati Magánrendelés) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 72, 73
  • busz: 9, 15, 26, 91, 191, 226, 291
  • villamos: 4, 6
Térkép

A nőgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem