ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA

Cím: 1053, Budapest, Fejér György u. 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az Élő Nyelvek Szemináriuma Magyarország legrégebben működő nyelviskolája. Nyelviskolánkat 1949-ben alapították. Az élő nyelvek meghatározás már akkor is azt jelentette, hogy a nyelviskola a tanfolyamain az élő nyelvvel és az élet helyzeteiben, szituációiban, a társadalmi formális és informális helyzetekben való igényes nyelvtudás és megfelelés oktatásával foglalkozik. Az évtizedek során rengeteg olyan gyakorlatot vezettünk be, amely ma is fellelhető a nyelviskolai piacon. Telefon: 36 209722744 Email: [email protected] Honlap: https://www.elonyelvek.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72M, 83M, 83
  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • busz: 9, 15, 100E, 115
  • villamos: 47, 48, 49
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem