Fluent Nyelviskola

Cím: 7400 Kaposvár Ezredév u. 22.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
EXAM kurzus - Az kurzuson nyelvvizsga feladatait gyakoroljuk: beszéd, hallott szöveg értése, olvasott szöveg értése, íráskészség. Minden a tudásszintednek megfelelően.
EXAM tréning - Az exam kurzuson csak a LanguageCert vizsga feladattípusait mutatjuk be: szóbeli, írásbeli, olvasott és hallott szövegértés stb. A kurzus tájékoztató jellegű és próbavizsgával zárul.
WRITE/GRAMMAR kurzus - A write/grammar kurzuson fogalmazástípusokat gyakorlunk: hivatalos levél, baráti e-mail, ajánló, beszámoló, esszé, poszt, történet stb. és átnézzük az ehhez kapcsolódó nyelvtani szerkezeteket: igeidők, segédigék, szórend, mondatfajták stb. Minden a tudásszintednek megfelelően.
CHAT kurzus - A chat kurzuson csak beszédhelyzeteket gyakorlunk: interjúk, szituációk, szerepjátékok, szervezés, érvelés, prezentáció stb. Minden a tudásszintednek megfelelően.
FLUENT kurzus - A Fluent kurzusokon 6 nyelven: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz folyik az oktatás. Egyéni, páros vagy mini csoportos formában tanulhatod a nyelvet 10 vagy 20 órás egységekben. A tanfolyamok rugalmasan indulnak a tudásszintednek megfelelően.
VOCAB kurzus - A vocab kurzuson szókincset rendszerezünk és fejlesztünk: helyesírás, kiejtés, jelentések, szövegkörnyezet, majd ellenőrizzük és fejlesztjük a szövegértést. Minden a tudásszintednek megfelelően.



Kapcsolat, további információk: https://fluentnyelviskola.hu

Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem