Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed

Cím: 1082 Budapest, Kisfaludy utca 28/B. Fszt. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Garanciát adunk a sikeredre - Ha végigjárod az egyéni tanulási programodat, de nem éred el az általad kitűzött célt, addig járhatsz tovább díjtalanul, míg elő nem áll az eredmény.
Bármikor jöhetsz, amikor jó neked - Nyitva tartási időn belül bármikor jöhetsz tanulni, nem kell bejelentkezni.
Egyedi célodhoz, egyéni tananyag - Saját tempódban, saját szintedről, a célodnak megfelelően haladunk veled. Akár szuperszonikusan, akár szájbarágósan. Te döntesz a pénzről, az időről, a tempóról!
Otthon nem kell tanulnod - Nincs kötelező házi feladat, és nincsen otthontanulás. A segítő tanár “mindig kéznél van”, így sohasem kell egyedül “megküzdened” a tananyaggal.


Kapcsolat, további információk: https://www.hollywoodnyelvstudio.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Hollywood Nyelvstúdió Corvin-negyed) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 6, 9
  • villamos: 4, 6
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem