Atalanta Nyelvoktatási Központ

Cím: 1083 Budapest Jázmin u. 10.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Intézményünk kiváló oktatói gárdával rendelkezik. Tanulóink átlagon felüli vizsgaeredményei és versenyeken való helyezéseik bizonyítják tanáraink odaadó munkáját és felkészültségét. Kapcsolat, további információk: http://www.atalanta.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Atalanta Nyelvoktatási Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

    Térkép

    A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
    Munkaszüneti napok 2024-ben
    Kapcsolat Adatvédelem