Babilon Nyelvstúdió

Cím: 1075 Budapest Budapest, Károly krt. 3/A.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Folyamatos nyelvtanfolyamszervezés és tanfolyamindítás! A nyelvtanfolyamok azonnal indulnak, amint elég jelentkező van, azonos szinten és időbeosztással, hasonló tanulási célokkal.
Mi nem ajánlunk 100 órás képzéseket és végtelenül hosszúnak tűnő nyelvi programokat, hiszen tudjuk, hogy a hallgató haladását nagyon sok tényező befolyásolja, emiatt inkább arra törekszünk, hogy a tanulási folyamat során időszakonként visszajelzést és javaslatot kapjanak hallgatóink teljesítményükről.
A NYESZE által minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk, így felnőttképzési szerződést kínáló, engedélyezett tanfolyamok is folynak nálunk.
A csoportok összeállításánal nemcsak a tanuló nyelvi szintjét vesszük figyelembe, hanem a tanulás célját, a hallgató igényeit, tanulási célját és életkorát is, így biztosítva, hogy a nálunk kialakuló tanulócsoportok a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak együtt.
5 nyelv folyamatos beszédcentrikus oktatása kezdőtől haladó szintig: angol, francia, magyar, német és spanyol. Igény esetén más nyelvek is.
Minden jelentkezőnk számára ingyenes írásbeli és szóbeli szintfelmérést biztosítunk.
Anyanyelvi tanárok is tanítanak nálunk, illetve minden tanárunk magasan képzett és sok éves tapasztalattal rendelkezik.
Diákoknak és korábbi hallgatóinknak 10% kedvezményt biztosítunk az általános tanfolyamok árából.
Nálunk nincsenek tömeges csoportok, adott napokon induló tucatképzések. Minden egyes jelentkezővel személyesen egyeztetünk az igényeiről, tanulási céljairól.



Kapcsolat, további információk: http://www.babilon-nyelvstudio.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Babilon Nyelvstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 47B, 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8B, 8E, 9, 15, 108E, 110, 112, 115, 133E, 178
  • trolibusz: 74
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem