Klinikák Nyelvlabor

Cím: 1096 Budapest . Thaly Kálmán u. 48 III/39  (térkép, utcanézet lejjebb)

Nyelvtanulás Brainturbo módszerrel, relaxált állapotban. Angol-német nyelvtanfolyamok személyre szabva, gyorsan, hatékonyan. Nyelvvizsgára felkészítés, felkészült, profi tanárokkal. Kapcsolat, további információk: http://nyelvtanulas-gyorsan.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Klinikák Nyelvlabor) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 230
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem