Nyelviskolák, nyelvtanárok - Budapesten - 17. kerületiek listája

Kids Club XVII. Nyelviskola

Cím: 1174,Budapest,Vörösmarty u.20  térképen / útvonal ide

A Kids Club XVII. Nyelviskola játékos képességfejlesztő angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest XVII. kerületében óvodákban, iskolákban és közösségi házakban a nemzetközi háttérrel és 17 éves magyarországi tapasztalattal rendelkező LCF Clubs Hungary Nyelviskola képviseleteként. Módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink, internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást. A 2-5 éves korú gyermekek még szüleikkel együtt barátkoznak meg az angol nyelv dallamával, hangjaival és szavaival. Óvodás klubtagjaink sok játékkal, dallal, mondókával sajátítják el szinte észrevétlenül a kifejezéseket és rövid mondatokat. Az iskolás korosztályt színes változatos tankönyveivel és kommunikációra ösztönző szituációs játékaival segíti a Kids Club az angol nyelv tanulásában. A 8-14 éves gyermekeknek szervezett klubjaink anyagai az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól előkészítik, kiegészítik és támogatják az iskolai angol órán tanultakat. Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak. Honlap: http://www.csohanykati.kidsclubs.hu


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 17. kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Kids Club XVII. Nyelviskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 98E, 98, 168E, 198

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem