Effy Stúdió

Cím: 1088 Budapest, József krt.2 I./1.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Negyven nyelvet oktatunk a Blaha Lujza téren, az angoltól az ukránig. Egyéni oktatás és minicsoportok (2-7 fő) hétköznaponként reggel nyolc és este kilenc között. Barátságos környezet, rugalmasan választható időpontok. Kapcsolat, további információk: http://www.idegennyelvek.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Effy Stúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 28A, 28, 37A, 37, 62
  • busz: 5, 7E, 7, 8B, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E
  • trolibusz: 74
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem