Nyelviskolák, nyelvtanárok - Budapesten - 13. kerületiek listája

RómaiKert Nyelviskola

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi u. 80/b  térképen / útvonal ide

Szeretne hatékonyan, kellemes környezetben nyelvet tanulni? Ha igen, akkor a legjobb helyen jár! A RómaiKert Nyelviskolában kedvező áron, maximum 6 fős csoportokban sok éves tapasztalattal rendelkező tanárok várják szeretettel a leendő diákokat. Célunk az otthonos környezetben történő beszédcentrikus nyelvtanulás lehetőségének biztosítása. Iskolánk Budapesten a XIII. kerületben található. Kék metróval könnyen megközelíthető a Dózsa György úti és a Lehel téri megállóktól egyaránt Email: info@romaikertnyelviskola.hu Honlap: http://www.romaikertnyelviskola.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (RómaiKert Nyelviskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75

A hármas metrónak van megállója a nyelviskola, nyelvtanár közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem