Magán angol tanár a 16. kerületben

Cím: 1162, Budapest Szénás utca 77.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Molnár Krisztina magán angol nyelvtanár, személyre szabott, beszédközpontú angol oktatási programmal egyéni angol nyelvtanfolyamokkal fejleszti felvételire, érettségire, nyelvvizsgára és külföldi munkavállalásra készülő tanítványait a 16. kerületben. Minden esetben a legfontosabb, hogy a sikeres angol nyelvvizsgák mellett, minél magabiztosabban használja a tanuló az angol nyelvet írásban és ami manapság a legfontosabb, szóban. A folyamatos angol nyelvi képzés célja, hogy ne csak az adott angol nyelvvizsga feladatnak megfelelően tudja alkalmazni az angolt, hanem általánosan a mindennapi életnek megfelelően tudjon angolul telefonálni, levelezni, beszélgetni, tárgyalni. Mérje fel jelenlegi tudását és jelentkezzen be a díjmentes szintfelmérésre! Kapcsolat, további információk: http://www.maganangolbp16.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Magán angol tanár a 16. kerületben) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7G, 46, 144, 146, 174
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem