Soter Nyelviskola - a különleges nyelvek iskolája

Cím: 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 11.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Soter Nyelviskola székhelye Budapest szívében, a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található. Az otthonos, kényelmes, barátságos környezetben tartott kiscsoportos órákon mindenki garantáltan bátorságot − és tudást − kap az idegen nyelvű megszólaláshoz. az angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol, portugál, holland, norvég, svéd, szerb, horvát, román, lengyel, görög, török, latin, kínai, japán, koreai, finn, dán, tibeti nyelvben a magyar mint idegen nyelvben az általános- és szakmai nyelvekben a legkülönfélébb képzési formákban − a lakossági képzésektől kezdve az egyéni képzésen át a vállalati képzésekig a fordításban és tolmácsolásban olyan nyelveket is tanulhatsz, amik csak nálunk vannak nyelviskolánk tanárai felkészültek és magabiztosak nagyon szeretik, nagyon értik és beszélik „nyelveiket” a legjobban bevált nyelvtanítási módszereket alkalmazzák a legkorszerűbb tankönyvekből tanítanak Nyelviskolánk akkreditált intézmény − ez a(z állami) garanciája annak, hogy itt magas színvonalú, minőségi nyelvoktatás folyik. Folyamatosan fejlődünk, bővítjük tevékenységi köreinket. Célunk, hogy Te is otthon légy az idegen nyelvben, nyelvekben! Az ingyenes nyelvórától kezdve az ingyenes próbavizsgán át a legkülönbözőbb kedvezményekig és lehetőségekig − minden ezt a célt szolgálja! Bármelyik képzési formát is választod, mi folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat! Honlapunkat „otthonosra” terveztük, reméljük, könnyen megtalálod a Neked megfelelő képzési formát, szolgáltatást! Ha segítségre van szükséged, írj vagy telefonálj! Kapcsolat, további információk: http://www.soternyelviskola.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Soter Nyelviskola - a különleges nyelvek iskolája) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 8B, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 74
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem