Manhattan Nyelvstúdió Buda

Cím: 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fő célunk, hogy kis csoportokban játékos, izgalmas, oldott légkörű órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. Nálunk a nyelvtanulás nem unalmas magolás, hanem igazi közösségi élmény, diákjaink szeretnek nyelvórára járni és a sok órai beszélgetés hatására gyorsan szereznek sikerélményt a tanult nyelven. A hatékony nyelvtanulás érdekében iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak, akiket a diákok minden egyes tanfolyamon értékelnek, így kivétel nélkül csak jó és lelkes tanárok alkotják tanári csapatunkat. Felsőbb szinteken anyanyelvi tanárok segítik a beszédfejlesztést. Kapcsolat, további információk: http://www.manhattannyelvstudio.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Manhattan Nyelvstúdió Buda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1
  • busz: 9, 29, 109, 111, 137, 218B, 218, 237
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem