Nyelviskolák, nyelvtanárok - Budapesten - 4. kerületiek listája

Duna Nyelviskola

Cím: 1042 Budapest, Csányi László utca 34.  térképen / útvonal ide

Angol nyelvoktatás 6 különböző szinten, amerikai tanárok közreműködésével. Nyelviskolánk célja, hogy minél szélesebb körben, magasan képzett oktatóinkkal, kiemelkedő színvonalon, több szinten és mindenki számára elérhető áron kínáljuk nyelvtanfolyamainkat. Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra. A tapasztalatok alapján hisszük, hogy a beszéd egy olyan csatorna, amin keresztül nagyon hamar meg lehet tanulni egy nyelvet. Ugyanakkor jelentős szerepet kap a nyelvtani szabályok ismertetése, megtanítása is. Honlap: http://dunanyelviskola.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 4. kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Duna Nyelviskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 104, 104A, 121, 196, 196A, 204

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem