Nyelviskolák, nyelvtanárok - Budapesten - 14. kerületiek listája

Invest English Nyelviskola

Cím: 1147 Budapest, Lovász utca 7.  térképen / útvonal ide

Invest English Budapest - Az otthonos nyelviskola. Angol és német nyelvtanfolyamok kényelmes és motiváló környezetben, felkészült tanárokkal, szuper hangulatú órákkal, rendkívül kedvező ár mellett! Fordítás, magántanár, business english, e-book kiadványok. 1992 óta bevált oktatási módszereinket eddig több száz tanuló visszajelzései alapján tökéletesítettük. Gyere el az Invest English Nyelviskolába és érezd otthon magad nálunk! Tapasztald meg milyen, ha élmény a nyelvtanulás - tanárainktól kiemelt figyelmet kapsz és mindemellett gyorsan fejlődik az angol vagy német nyelvtudásod! Szolgáltatásaink: - Alap-, közép- és felsőfokú angol és német nyelvtanfolyamok - Intenzív tanfolyamok nyáron - Fordítás - Magántanár, magánórák - E-bookok értékesítése különböző témákban Honlap: http://investenglish.hu


Budapest 14. kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Invest English Nyelviskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 62, 62A, 69
  • busz: 5, 124, 125

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem