Nyelviskolák, nyelvtanárok - Budapesten - 18. kerületiek listája

Magellán Nyelviskola

Cím: 1182 Budapest, Nagyszeben u.11.  térképen / útvonal ide

A Magellán nevet azért választottuk, mert minden idegen nyelv megismerése és elsajátítása egy olyan felfedezo út, amely rengeteg örömet és sikerélményt ad. Ennek az útnak nem muszáj nehézkesnek és bonyolultnak lennie; a Magellán Nyelviskolában mi arra törekszünk, hogy az eredményesség mellett a tanulás jó hangulatban, barátságos légkörben és segítokész, szakmailag felkészült tanárokkal történjen. Honlap: http://www.magellan-nyelviskola.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 18. kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Magellán Nyelviskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 183, 236, 236A

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem