Napsugár Nyelvstúdió, Rákosmenti Nyelviskolája

Cím: 1173 Budapest, Ferihegyi út 154.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezünk. Államilag elismert KER szintekhez igazodó, általános angol nyelvtanfolyamok folyamatosan indulnak. Nyelvvizsga és érettségi felkészítés, csoportos és egyéni oktatás, felnőtt és diák tanfolyamok angol és német nyelven. Kapcsolat, további információk: http://www.napsugarnyelvstudio.hu


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti nyelviskola, nyelvtanár (Napsugár Nyelvstúdió, Rákosmenti Nyelviskolája) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 46, 98
Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem