Bonus Nyelviskola

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 14.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Azoknak a céltudatosan gondolkodó embereknek, szülőknek, diákoknak aki nem hajlandóak lemondani az önfejlesztésről és az előre eltervezett céljaikról akkor sem ha otthonaink falai közé kényszerülünk. Azoknak, akik tudják, hogy a felszabaduló idejüket tudásba szeretnék fektetni és hatékonyan kitölteni, amiből a jövőben csak profitálni fognak
Nyelvvizsgára, emelt érettségire készülőknek, azoknak a diákoknak, akiknek nyelvvizsga, emelt szintű érettségi kell a továbbtanulásukhoz vagy a diplomához.
Akik nem tudják, nem akarják halogatni a nyelvtanulást, azoknak akik heteket vagy hónapokat töltöttek már arra várva, hogy bárhol induljon számukra kedvező nyelvtanfolyam, és azonnali garantált tanfolyamkezdésre vágynak valamint olyan órarendre ahol a tanuló saját maga döntheti el melyik héten melyik napon és időintervallumban szeretne tanulni.
Álláskeresőknek, jobb munkahelyre vágyóknak, akik tudják, hogy egy esetleges gazdasági válsághelyzetben ezerszer nagyobb versenyelőnyben lesznek a megcsappant munkaerőpiacon egy magabiztos nyelvtudással, mint anélkül.
Külföldre készülő magyaroknak, akik külföldi munkavállalás, utazás céljából nyelvet szeretnének tanulni.
Azoknak a külföldön élő magyaroknak, akik nem szeretnének vagyonokat kifizetni külföldi nyelvtanfolyamokra, hanem szívesebben tanulnának a virtuális térben.
Céltudatos és elfoglalt embereknek



Kapcsolat, további információk: http://www.bonusnyelviskola.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti nyelviskola, nyelvtanár utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a nyelviskola, nyelvtanár környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Térkép

A nyelviskola, nyelvtanár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem