OBI áruház - OBI

Cím: 1046 Budapest Szent Imre u. 1.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az OBI vásárlói számára az OBI áruházaknál általában meghatározott ideig ingyenes a parkolás.
Műszaki termékek - elektromos szerszámok, vasáru és szerelvények, kályhák és kandallók, autó tartozékok, biztonság és háztartástechnika, fűtés, klíma és ventilátorok, kézi szerszámok, nagygépek, műhely, építési gépek és készülékek, villanyszerelés, hómarók és seprőgépek, tisztítógépek
Fürdőszoba - fürdőszobabútorok, fürdőszobatükör, zuhanyzók és tartozékok, fürdőkádak, fürdőszobai csaptelepek, toalettek és tartozékok, szaniter szerelés, fürdőszobai kiegészítők, mosdókagylók, fürdőszobai textíliák, mosdókagyló tartozékok
Függönyvarrás - Az OBI-nál vásárolt függönyöket külön díjazás ellenében a vevő kívánságának megfelelően elkészítik
Vevőszolgálat - vevői megrendelések intézése, házhoz szállítások szervezése, ajándékutalványok, csere, felvilágosítás
Építőanyagok - vakolat, habarcs és cement, szárazépítészet, szigetelőanyagok, építési kellékek, kövek és szemcsés anyagok és téglák, vízelvezetés és szigetelés, tetőfedés és ereszcsatornák, kertépítés
Festékkeverés - színárnyalatot választva kikeverik a kívánt festéket az adott színben
Kert és szabadidő - grillek, kerti bútorok, pavilonok és tartozékok, napellenzők és árnyékolás, kültéri világítás, növények, növényápolás és növénytermesztés, kaspók, cserepek és kerti dekoráció, kerti gépek, kerti szerszámok, kerti segédeszközök, kerti rendszerezők, víz a kertben, kerítések és falak, terasz és kerti utak, stb.
Utánfutó kölcsönzés - Nagyméretű termékek vásárlása esetén az áruházban utánfutót is lehet kölcsönözni. A részletekről az áruház ügyfélszolgálatán adnak további felvilágosítást.
Építési termékek - laminált és vinylpadlók, parketták, építési faáruk, hidegburkolatok, hidegburkolatok tartozékai, kertépítés, ajtók, lépcsők és korlátok, ablakok, garázsok és kocsibeállók, előtetők, bútorkészítés, panelek
Az áruházakban áruhitel is igénybe vehető, ha nem áll rendelkezésünkre a teljes vásárlási összeg. A rövid hitelbírálat után, ha pozitív az eredmény, azonnal haza lehet vinni a választott árukat.
Lakáskultúra - lámpák és világítás, bútorok, háztartás, tárolás és rendezés, tapéták, festés és tapétázás tartozékai, kályhák és kandallók, festékek és lakkok, padlóburkolatok, minden ami függöny és karnis, lakástextíliák, dekoráció és lakáskiegészítők, kreatív hobby, konyha, fürdőszoba
Házhoz szállítás - Ha túl nehéz a csomag, akkor OBI a megvásárolt termékeket házhoz szállítja. A házhoz szállításról az áruházi ügyfélszolgálatok tudnak bővebb információt adni.
Konyha - konyhabútor szettek, konyhai bútorok, páraelszívók, elektromos gépek, mosogatás és mosogatókagylók, melegvíz, konyhafelszerelések, konyhai csaptelepek, munkalapok
Pénzvisszafizetési garancia - 60 napon belül vissza lehet vinni a megvásárolt terméket, ha a vevő meggondolta magát (csak ép állapotú, nem használt, eredeti csomagolásban visszavitt termékekre vonatkozik, a vásárlást igazoló eredeti bizonylat bemutatásával). A cserejog nem érvényes növényekre, méretre vágott árukra, textilanyagokra, értékcsökkentett termékekre, egyedi megrendelésekre. A pénzvisszafizetési garancia kizárólag nem használt, ép állapotú termékekre érvényes.
Online termékfoglalás - Otthonról online le lehet foglalni a kívánt termékeket, melyeket a kiválasztott OBI áruházban összekészítenek elvitelre, és e-mailben küldenek értesítést, amikor átvehető a rendelés. A rendelést a vevőszolgálaton lehet átvenni.
Ajándékkártya - A kártya bármely OBI áruházban megvásárolható, és Magyarország egész területén bármely OBI áruházban felhasználható. A kártyát díszítő motívum és a feltöltendő összeg kiválasztása után, csak aktiváltatni kell az ajándékkártyát az OBI áruház pénztáránál, és máris használható.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 20:00
Kedd8:00 - 20:00
Szerda8:00 - 20:00
Csütörtök8:00 - 20:00
Péntek8:00 - 20:00
Szombat8:00 - 20:00
Vasárnap08:00 - 18:00Az OBI egy német barkácsáruház-lánc, amely 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát. Az OBI első magyarországi áruháza 1994-ben nyílt meg. Az OBI telefonos ügyfélszolgálata a 06 80 21 22 23 telefonszámon érhető el.


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OBI áruház utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti OBI áruház közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 12, 14
  • busz: 20E, 96, 220
Térkép

Az OBI áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem