OBI áruház

Cím: 6000 Kecskemét Izsáki út 12/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ajándékkártya - A kártya bármely OBI áruházban megvásárolható, és Magyarország egész területén bármely OBI áruházban felhasználható. A kártyát díszítő motívum és a feltöltendő összeg kiválasztása után, csak aktiváltatni kell az ajándékkártyát az OBI áruház pénztáránál, és máris használható.
Eszköz bérlés - Nincs kéznél a megfelelő szerszám? Béreljen egyszerűen az OBI-tól! Az OBI bérelhető eszközeit professzionális minőségben tesztelik. A gépek és az eszközök építési, bővítési, barkácsolási és felújítási vagy kertészeti célokra állnak rendelkezésre, akár néhány órára is.
Lakáskultúra - lámpák és világítás, bútorok, háztartás, tárolás és rendezés, tapéták, festés és tapétázás tartozékai, kályhák és kandallók, festékek és lakkok, padlóburkolatok, minden ami függöny és karnis, lakástextíliák, dekoráció és lakáskiegészítők, kreatív hobby, konyha, fürdőszoba
Konyha - konyhabútor szettek, konyhai bútorok, páraelszívók, elektromos gépek, mosogatás és mosogatókagylók, melegvíz, konyhafelszerelések, konyhai csaptelepek, munkalapok
Áruvásárlási hitel - Az áruházakban áruhitel is igénybe vehető, ha nem áll rendelkezésünkre a teljes vásárlási összeg. A rövid hitelbírálat után, ha pozitív az eredmény, azonnal haza lehet vinni a választott árukat.
Online termékfoglalás - Takarítson meg időt a bevásárlásnál: válassza ki az online megtekinthető áruválasztékból, majd foglalja le kényelmesen, otthonról a kívánt termékeket. A választott OBI áruházban összekészítik elvitelre az árucikkeket, majd e-mailben értesítenek, amikor átvehető lesz a rendelés. Azt követően már csak el kell fáradni az OBI áruházba, ahol a vevőszolgálaton átvehetőek, és kifizethetőek a lefoglalt termékek. Közvetlenül az adott termék leírásában található információ azzal kapcsolatban, hogy a kiválasztott OBI áruház biztosítja-e ezt a szolgáltatást az adott termékre.
Házhoz szállítás - Ha túl nehéz a csomag, akkor OBI a megvásárolt termékeket házhoz szállítja. A házhoz szállításról az áruházi ügyfélszolgálatok tudnak bővebb információt adni.
Vevőszolgálat - Az OBI áruházakban a Vevőszolgálat a bejárat közvetlen közelében található, ahol az áruház munkatársai a vásárlók rendelkezésére állnak.
Építési termékek - laminált és vinylpadlók, parketták, építési faáruk, hidegburkolatok, hidegburkolatok tartozékai, kertépítés, ajtók, lépcsők és korlátok, ablakok, garázsok és kocsibeállók, előtetők, bútorkészítés, panelek
Az OBI vásárlói számára az OBI áruházaknál általában meghatározott ideig ingyenes a parkolás.
Pénzvisszafizetési garancia - vissza lehet vinni a megvásárolt terméket, ha a vevő meggondolta magát (csak ép állapotú, nem használt, eredeti csomagolásban visszavitt termékekre vonatkozik, a vásárlást igazoló eredeti bizonylat bemutatásával)
Az OBI egy német barkácsáruház-lánc, amely 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát. Az OBI első magyarországi áruháza 1994-ben nyílt meg.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00 - 20:00
Kedd08:00 - 20:00
Szerda08:00 - 20:00
Csütörtök08:00 - 20:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00 - 20:00
Szombat08:00 - 20:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00 - 18:00

Térkép

Az OBI áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem