OBI áruház - OBI Szeged, Szatymazi utca

Cím: 6724 Szeged Szatymazi u. 33.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Építési termékek - laminált és vinylpadlók, parketták, építési faáruk, hidegburkolatok, hidegburkolatok tartozékai, kertépítés, ajtók, lépcsők és korlátok, ablakok, garázsok és kocsibeállók, előtetők, bútorkészítés, panelek
Vevőszolgálat
Online termékfoglalás - Takarítson meg időt a bevásárlásnál: válassza ki az online megtekinthető áruválasztékból, majd foglalja le kényelmesen, otthonról a kívánt termékeket. A választott OBI áruházban összekészítik elvitelre az árucikkeket, majd e-mailben értesítenek, amikor átvehető lesz a rendelés. Azt követően már csak el kell fáradni az OBI áruházba, ahol a vevőszolgálaton átvehetőek, és kifizethetőek a lefoglalt termékek. Közvetlenül az adott termék leírásában található információ azzal kapcsolatban, hogy a kiválasztott OBI áruház biztosítja-e ezt a szolgáltatást az adott termékre.
Fürdőszoba - fürdőszobabútorok, fürdőszobatükör, zuhanyzók és tartozékok, fürdőkádak, fürdőszobai csaptelepek, toalettek és tartozékok, szaniter szerelés, fürdőszobai kiegészítők, mosdókagylók, fürdőszobai textíliák, mosdókagyló tartozékok
Házhoz szállítás - Ha túl nehéz a csomag, akkor OBI a megvásárolt termékeket házhoz szállítja. A házhoz szállításról az áruházi ügyfélszolgálatok tudnak bővebb információt adni.
Az OBI egy német barkácsáruház-lánc, amely 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát. Az OBI első magyarországi áruháza 1994-ben nyílt meg.
Konyha - konyhabútor szettek, konyhai bútorok, páraelszívók, elektromos gépek, mosogatás és mosogatókagylók, melegvíz, konyhafelszerelések, konyhai csaptelepek, munkalapok
Eszköz bérlés - Nincs kéznél a megfelelő szerszám? Béreljen egyszerűen az OBI-tól! Az OBI bérelhető eszközeit professzionális minőségben tesztelik. A gépek és az eszközök építési, bővítési, barkácsolási és felújítási vagy kertészeti célokra állnak rendelkezésre, akár néhány órára is.
Az OBI vásárlói számára az OBI áruházaknál általában meghatározott ideig ingyenes a parkolás.
Ajándékkártya - A kártya bármely OBI áruházban megvásárolható, és Magyarország egész területén bármely OBI áruházban felhasználható. A kártyát díszítő motívum és a feltöltendő összeg kiválasztása után, csak aktiváltatni kell az ajándékkártyát az OBI áruház pénztáránál, és máris használható.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 19:00
Kedd08:00 - 19:00
Szerda08:00 - 19:00
Csütörtök08:00 - 19:00
Péntek08:00 - 19:00
Szombat08:00 - 19:00
Vasárnap08:00 - 18:00

Térkép

Az OBI áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem