OBI áruház - OBI Győr

Cím: Győr Fehérvári út 3.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Festékkeverés - színárnyalatot választva kikeverik a kívánt festéket az adott színben
Konyha
Lakáskultúra
Fürdőszoba - fürdőszobabútorok, fürdőszobatükör, zuhanyzók és tartozékok, fürdőkádak, fürdőszobai csaptelepek, toalettek és tartozékok, szaniter szerelés, fürdőszobai kiegészítők, mosdókagylók, fürdőszobai textíliák, mosdókagyló tartozékok
Függönyvarrás - Az OBI-nál vásárolt függönyöket külön díjazás ellenében a vevő kívánságának megfelelően elkészítik
Az áruházakban áruhitel is igénybe vehető, ha nem áll rendelkezésünkre a teljes vásárlási összeg. A rövid hitelbírálat után, ha pozitív az eredmény, azonnal haza lehet vinni a választott árukat.
Ajándékkártya - A kártya bármely OBI áruházban megvásárolható, és Magyarország egész területén bármely OBI áruházban felhasználható. A kártyát díszítő motívum és a feltöltendő összeg kiválasztása után, csak aktiváltatni kell az ajándékkártyát az OBI áruház pénztáránál, és máris használható.
Kert & szabadidő
Műszaki termékek
Építési termékek - építés, építőanyagok, laminált & vinylpadlók, parketták, építési faáruk, hidegburkolatok, hidegburkolatok tartozékai, kertépítés, ajtók, lépcsők & korlátok, ablakok, garázsok & kocsibeállók, előtetők, bútorkészítés, panelek
Online termékfoglalás - Otthonról online le lehet foglalni a kívánt termékeket, melyeket a kiválasztott OBI áruházban összekészítenek elvitelre, és e-mailben küldenek értesítést, amikor átvehető a rendelés. A rendelést a vevőszolgálaton lehet átvenni.
Utánfutó kölcsönzés - Nagyméretű termékek vásárlása esetén az áruházban utánfutót is lehet kölcsönözni. A részletekről az áruház ügyfélszolgálatán adnak további felvilágosítást.
Házhoz szállítás - Ha túl nehéz a csomag, akkor OBI a megvásárolt termékeket házhoz szállítja. A házhoz szállításról az áruházi ügyfélszolgálatok tudnak bővebb információt adni.
Vevőszolgálat - vevői megrendelések intézése, házhoz szállítások szervezése, ajándékutalványok, csere, felvilágosítás
Méretre vágás - az OBI munkatársai a kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, a tűzhely vagy a mosogatótálca helyét, stb.
Pénzvisszafizetési garancia - 60 napon belül vissza lehet vinni a megvásárolt terméket, ha a vevő meggondolta magát (csak ép állapotú, nem használt, eredeti csomagolásban visszavitt termékekre vonatkozik, a vásárlást igazoló eredeti bizonylat bemutatásával). A cserejog nem érvényes növényekre, méretre vágott árukra, textilanyagokra, értékcsökkentett termékekre, egyedi megrendelésekre. A pénzvisszafizetési garancia kizárólag nem használt, ép állapotú termékekre érvényes.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00 - 20:00
Kedd8:00 - 20:00
Szerda8:00 - 20:00
Csütörtök8:00 - 20:00
Péntek8:00 - 20:00
Szombat8:00 - 20:00
Vasárnap08:00 - 18:00Az OBI egy német barkácsáruház-lánc, amely 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát. Az OBI első magyarországi áruháza 1994-ben nyílt meg. Az OBI telefonos ügyfélszolgálata a 06 80 21 22 23 telefonszámon érhető el.

Térkép

Az OBI áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem