Ofotért üzlet

Cím: 3200 Gyöngyös Fő tér 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szaküzleteink teljes körű optikai szolgáltatást nyújtanak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről - hozott szemüvegrecept (TB-vény) vagy akár az általunk végzett vizsgálat alapján - kontaktlencse-illesztésről, vagy egy új napszemüveg kiválasztásáról.
Az alapszolgáltatások mellett egyéb, a látáskorrekcióhoz kapcsolódó termékek (pl. kontaktlencse folyadék) is megtalálhatók üzleteinkben.
Már 70 éve gondoskodunk vásárlóink éles látásáról, melyhez szakképzett kollégáink nyújtanak segítséget.
Magyarország legnagyobb optikai hálózataként országos lefedettséggel, közel 100 üzlettel várjuk vásárlóinkat.
Üzleteink mindegyike az országos hálózat minőségi előírásainak megfelelő szolgáltatásokkal, széles választékkal és kedvező akciókkal várja vásárlóit az ország különböző városaiban.
Az OFOTÉRT vevőszolgálata a 06-80-263-683 telefonszámon (ingyenes zöldszám) érthető el munkanapokon 10-től 17 óráig.
szemüvegkészítés - Garanciát vállalunk arra, hogy az Ön számára kiválasztott és elkészített szemüvegével tökéletesen fog látni.
kontaktlencse illesztés - kontaktlencse-illesztés során az optometristák ellenőrzik, hogy jól illeszkedik-e kontaktlencse. Ha szaruhártya görbülete megegyezik-e a kontaktlencse görbületével és kényelmesen tudunk pislogni, bármilyen irányba élesen látni.
látásvizsgálat - A rendszeres szemvizsgálat azért fontos, mert minél előbb észlelik az elváltozásokat, annál jobban kezelhetőek. Ez különösen igaz a gyerek- és időskorúak esetében.
A látás javításán kívül a szemvizsgálat segíthet más betegségek, vagy később súlyos látásproblémákat okozó elváltozások korai felismerésében is (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szürke- és zöldhályog). Ezért mindenki számára javasolt a legalább kétévenkénti szemvizsgálat.
napszemüvegek - Az Ofotért napszemüveg kínálata számos márkat ölel át, exkluzív és ismert márkák egy helyen.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:30-17:30
Kedd08:30-17:30
Szerda08:30-17:30
Csütörtök08:30-17:30
Péntek08:30-17:30
Szombat08:30-12:30
VasárnapZárva


Telefonszám+3637311776, +36208845951
Honlapofotert.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

Az Ofotért üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem