Onkológusok - Budapesten - 18. kerületiek listája

18. kerületi onkológia szakrendelés

Cím: 1183 Budapest, Thököly út 3.  térképen / útvonal ide

Profilunk a jó- és rosszindulatú megbetegedések, azokat megelőző állapotok, szűrése, kivizsgálása, a már diagnózissal rendelkező páciensek ellátása, gyógykezelése, menedzselése, kontrollvizsgálatuk szervezése, rehabilitációjuk, gondozásuk. A legkorszerűbb szakmai és etikai elvek alkalmazásával, az alapellátás és társszakmák bevonásával, szűrő, egészségi állapotot felmérő vizsgálatokat végzünk. Honlap: http://www.18euszolg.hu/index.php?lyt=szakrendeles&szr_id=31&th_id=7&menu_id=3&menu_mappa_id=13


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti onkológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 18. kerületében a fenti onkológus (18. kerületi onkológia szakrendelés) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 36, 93A, 93, 236, 236A

Az onkológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem