Csávás Optika

Cím: 1013 Budapest, Attila út 6.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az 1993-ban alapított Csávás Optika családi vállalkozásként működik az Alagút mellett a Várkerületben. Kedvező árak, széles választék, folyamatosan bővülő árukészlet, szaktudás, minőség és garancia jellemzi a profiljukat. Szolgáltatásaik: szemüveg készítése és javítása a saját műhelyükben gyors határidővel, kontaktlencsék és folyadékok, szemész szakorvosi szemvizsgálat (csütörtökönként 16-18 óra, a vásárlók számára ingyenesen), szűrővizsgálat, védőszemüvegek, egészségkártya elfogadás, üdülési csekk beváltás, I. kerület kártya használat szemüvegkészítésnél. Telefon: 06 70 621 5156 Kapcsolat, további információk: http://www.csavasoptika.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti optikus, látszerész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az optikus, látszerész környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti optikus, látszerész (Csávás Optika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16A, 16, 105, 116, 178, 216
Térkép

Az optikus, látszerész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem