Optikusok, látszerészek - Budapesten - 9. kerületiek listája

Ráday Optika

Cím: 1092 Budapest Ráday utca 63.  térképen / útvonal ide

Üzletünkben a legkorszerűbb műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgálót alakítottunk ki, amelyben optometrista kollégánk teljeskörű szemvizsgálatot végez. A saját márkáinkat forgalmazzuk, minden igényt kielégítő választékkal. Honlap: http://radayoptika.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti optikus, látszerész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az optikus, látszerész környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 9. kerületében a fenti optikus, látszerész (Ráday Optika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 6, 24G, 51, 51A
  • busz: 15, 23E, 23, 54, 55, 115, 212
  • hév: H7

Az optikus, látszerész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem