Schmidt Óra-Ékszer - Westend

Cím: 1062 Budapest Váci út 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Westend City Center megnyítása óta jelen vagyunk az üzletházban, és ma már három üzletet üzemeltetünk.Óra választékunkban közel 400 darabos CASIO óra készletet mutatunk be, és kiemelt forgalmazók vagyunk ami azt jelenti, hogy ha valami újdonság megjelenik, nálunk biztosan megtalálja,ill.ha megrendeli a legrövidebb időn belül a legjobb áron szerezzük be Önnek! Kapcsolat, további információk: http://www.schmidtoraekszer.hu

Az órás az üzletközpont épületében található. A Westend központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is. Megáll a közelében a 3-as metró, a 4-es és a 6-os villamosok, több busz, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vonatok is. A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes parkolóházban parkolhatnak. A parkolókártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti órás (Schmidt Óra-Ékszer - Westend) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 26, 91, 191, 226, 291
  • trolibusz: 73, 76
Térkép

Az órás helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem