Tiktakwatch Shop & Service

Cím: 1054 Budapest, Bank u. 1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A szervízelés az óra szerkezetének apró darabokra szétszerelését, tisztítását, a csapágykövek és a szerkezet minden szükséges részének újraolajozását majd újbóli összeszerelést és az óra járásának pontosságát jelentő beszabályozást jelenti.
Egyaránt javítjuk a mechanikus és kvarc órákat legyen szó karbantartásról vagy a hordás következtében esett sérülések polírozásáról, akár a teljes tok krómozásáról, aranyozásáról vagy ródiumozásáról.
Széleskörű szervízelési munkáinkat igyekszünk az adott szakterületre specializálódott órásmestereinkkel végeztetni, ezzel biztosítva, hogy az óra a legjobb kezekbe kerüljön, legyen az egy 100 éves antik óra, vagy akár egy a napjaink közkedvelt modelljei közül.
Vállaljuk több száz éves antik órákhoz – már nem kapható – alkatrészek lemodellezését és pótlását, számlapok teljeskörű felújítását (korhű restaurálással) és zsebórák acéltokos karórává beépítését is.
Az órák értékesítésén kívül a javításokban is teljes körű szolgáltatásokkal várunk a legkülönbözőbb típusú és szerkezetű órák szervizelési feladatait is meg tudjuk oldani.



Karórák és Faliórák felújítása, Órajavítás, Elemcsere, Óra üvegezés, Számlapfelújítás, Óratok felújítás, Zsebóra beépítések, Ékszer- és Órabolt, Óra- és ékszerforgalmazás, Kézműves divatékszerek, Bőrtáskák és kiegészítők forgalmazása. Kapcsolat, további információk: http://www.tiktakwatch.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti órás utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az órás környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti órás (Tiktakwatch Shop & Service) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6
  • busz: 6, 91
Térkép

Az órás helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem