Tempora Kft.

Cím: 1062 Budapest Andrássy u 56  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Javítás - Szervizünk az órajavitás kereten belül teljes körű szolgáltatást nyújt. Szinte minden fajtájú és minőségű óra javításával is foglalkozunk, annak ellenére, hogy elsősorban nagyértékű karórák teljeskörű javítására és szervizelésére specializálódtunk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szervizünket csak minőségi munka hagyja el. Szakképzett dolgozóink személyre szabott tanácsadással állnak az Ön rendelkezésére.
Szerkezet tisztítás, polírozás - A pontosság és tartósság megőrzésének egyik fontos alapfeltétele az időről-időre végrehajtott szerkezet tisztítás. A belső tisztítással egy időben, de legalább évente egyszer javasoljuk az óratok, fém óraszíj és az üveg felújítását is. Polírozás, gőzborotvás tisztítás, üvegpolírozás, vagy csere ujjá varázsolja az óráját.
Óraszíj csere - Szervizünkben eredeti gyári fém- és bőrszíjakat, csatszemeket, csatzárakat vásárolhat, illetve megrendelés esetén rövid határidőre vállaljuk ezek beszerzését. Nagy választékban kínálunk kiváló minőségű, eredeti Hirsch bőr óraszíjakat. Különleges igényeknek is (extra hosszú stb.) is örömmel teszünk eleget. Mindennemű kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.
Teljes revízió - Az óraszerkezet állagának és pontosságának megőrzése érdekében ajánlatos a mechanikus órákon 3-5 évente komplett szervizelést végeztetni. Ez az óraszerkezet teljes szétszerelését, tisztítását, olajozását, illetve a kopott alkatrészek gyári darabbal történő cseréjét foglalja magában. A pontosság műszeres beállítása és a vízmentesség vizsgálata is a munka részét képezi. A munkálatokat az óratok és a fémszíj polírozás, üvegpolírozás, vagy csere zárják. Megújult óráját igény eseten kiváló minőségű Hirsch bőr óraszíjjal felszerelve veheti kézbe.
Elemcsere - Az órában található elem, hasonlóan az egyéb fogyasztókban található elemekhez, folyamatosan veszít a teljesítményéből, illetve idővel ki is merül. A szervizünkben végzett elemcsere eseten az Ön órája egyúttal vízmentesség ellenőrzésen is átesik.
Vízmentesség ellenőrzés Az órák vízállóságát gumitömítések biztosítják, amelyek idővel porózussá válnak. Szigetelés hiányában az óraszerkezetbe akadály nélkül hatolhat be víz és a nedvesség, amely adott esetben károsíthatja, vagy akár teljesen tönkre is teheti a szerkezetet. Ennek megelőzése érdekében ajánlott a vízmentességet 2-3 évente szakszervizben ellenőriztetni.



Kapcsolat, további információk: http://www.tempora.hu/


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti órás utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az órás környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti órás ( Tempora Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6
  • busz: 6, 105, 178
  • trolibusz: 73, 76
Térkép

Az órás helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem