OTP ATM automata - Tesco

Cím: 1044 Budapest Garam u. 3  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
DIGI számlafizetés
TESCO Mobile feltöltés
Egyenleglekérdezés
Vásárlási limit beállítása
Telenor számlafizetés
TIGÁZ számlafizetés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Szerencsejáték
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Telekom feltöltés
Prepaidkártya feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Neophone feltöltés
Díjbeszedő számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
Vodafone feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Vodafone számlafizetés
Telenor feltöltésElérhető pénznemek: Forint Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000 Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. Az OTP telefonos ügyfélszolgálata a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon érhető el, ahol lehetőség van automata ügyintézésre (bankkártya letiltás, egyenleg lekérdezés, Telekód megváltoztatás, bankkártya-rendelkezések, befektetések, hitelinformáció, stb.), illetve személyes ügyintézés igénybevételére is.


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 104A, 104, 122, 196, 204
Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem