OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

7 Csemege

Cím: 1101 Budapest Hungária krt. 5-7.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Vodafone számlafizetés
Telenor feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Díjbeszedő számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
Prepaidkártya feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Vodafone feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
DIGI számlafizetés
Szerencsejáték
TIGÁZ számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
Neophone feltöltés
Egyenleglekérdezés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telekom feltöltés
PIN csere
Telenor számlafizetés

Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 37A, 37

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem