OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Készenléti Rendőrség

Cím: 1101 Budapest Kerepesi út 47-49.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Vásárlási limit beállítása
Szerencsejáték
Telenor feltöltés
Egyenleglekérdezés
DIGI számlafizetés
Telekom feltöltés
Vodafone számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Díjbeszedő számlafizetés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
TIGÁZ számlafizetés
Neophone feltöltés
PIN csere
Vodafone feltöltés
Prepaidkártya feltöltés
Telenor számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
TESCO Mobile feltöltés

térképenútvonaltervezés ide

Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 100, 130
  • trolibusz: 80, 80A

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem