OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

BKV Trolibusz garázs

Cím: 1101 Budapest Zách u. 8.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés
TESCO Mobile feltöltés
DIGI számlafizetés
Neophone feltöltés
Vodafone feltöltés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telenor feltöltés
Vásárlási limit beállítása
Díjbeszedő számlafizetés
Prepaidkártya feltöltés
Vodafone számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
Telenor számlafizetés
Telekom feltöltés
Egyenleglekérdezés
TIGÁZ számlafizetés
Szerencsejáték
Garancia Utazási Biztosítás kötése
PIN csere

Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 37A, 37

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem