OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Kaiser's Élelmiszer Áruház

Cím: 1106 Budapest Kerepesi út 73.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Neophone feltöltés
Blue Mobile feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Telenor feltöltés
Vásárlási limit beállítása
TESCO Mobile feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
DIGI számlafizetés
Vodafone feltöltés
Szerencsejáték
Prepaidkártya feltöltés
Egyenleglekérdezés
PIN csere
Díjbeszedő számlafizetés
Telenor számlafizetés
Vodafone számlafizetés
Telekom feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)

térképenútvonaltervezés ide

Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 67
  • hév: H8, H9

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem