OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

ÁRKÁD Üzletközpont

Cím: 1106 Budapest Örs vezér tér 25.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Egyenleglekérdezés
Telenor feltöltés
Vásárlási limit beállítása
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
TIGÁZ számlafizetés
Befizetési lehetőség
Telenor számlafizetés
TESCO Mobile feltöltés
Telekom feltöltés
PIN csere
Prepaidkártya feltöltés
Díjbeszedő számlafizetés
Vodafone feltöltés
Blue Mobile feltöltés
DIGI számlafizetés
Neophone feltöltés
Szerencsejáték
Vodafone számlafizetés

Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666

Az OTP ATM automata az üzletközpont épületében található. Az Árkád üzletközpontban 1600 helyes parkoló várja a látogatókat. A parkolás első 2 órája ingyenes, 2 órán túl minden megkezdett óra díja: 200 Ft


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 130
  • trolibusz: 80, 80A

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem