OTP ATM automata - Fészek Áruház

Cím: 1107 Budapest Ceglédi út 3.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
DIGI számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
TESCO Mobile feltöltés
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Egyenleglekérdezés
Telekom feltöltés
Vodafone számlafizetés
Telenor feltöltés
Neophone feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Prepaidkártya feltöltés
Telenor számlafizetés
Szerencsejáték
Vodafone feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Díjbeszedő számlafizetés
Blue Mobile feltöltésElérhető pénznemek: Forint Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000 Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. Az OTP telefonos ügyfélszolgálata a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon érhető el, ahol lehetőség van automata ügyintézésre (bankkártya letiltás, egyenleg lekérdezés, Telekód megváltoztatás, bankkártya-rendelkezések, befektetések, hitelinformáció, stb.), illetve személyes ügyintézés igénybevételére is.


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 3
  • busz: 181, 281
Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem