OTP ATM-ek - Budapesten - 16. kerületiek listája

OTP fiók

Cím: 1161 Budapest Rákosi út 118.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Blue Mobile feltöltés
Díjbeszedő számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
Egyenleglekérdezés
Szerencsejáték
Telenor feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Telekom feltöltés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Prepaidkártya feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
PIN csere
Vodafone számlafizetés
Vodafone feltöltés
DIGI számlafizetés
Neophone feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Telenor számlafizetés

Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Az ATM a bankfiókban található Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 92, 92A, 144, 174, 244

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem