OTP ATM-ek - Budapesten - 16. kerületiek listája

SPAR szupermarket

Cím: 1165 Budapest Arany János u. 102.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Telenor számlafizetés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
TESCO Mobile feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Neophone feltöltés
Prepaidkártya feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Szerencsejáték
Vodafone feltöltés
Egyenleglekérdezés
Telekom feltöltés
Blue Mobile feltöltés
PIN csere
Vodafone számlafizetés
Telenor feltöltés
DIGI számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
Díjbeszedő számlafizetés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)

Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 16. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7G, 44, 46, 146, 244

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem