OTP ATM-ek - Budapesten - 18. kerületiek listája

Közterület

Cím: 1181 Budapest Kondor Béla sétány 14.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Neophone feltöltés
Blue Mobile feltöltés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telenor feltöltés
Vodafone számlafizetés
Egyenleglekérdezés
PIN csere
Díjbeszedő számlafizetés
TIGÁZ számlafizetés
Prepaidkártya feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Telenor számlafizetés
Vodafone feltöltés
DIGI számlafizetés
Telekom feltöltés
Szerencsejáték
Vásárlási limit beállítása
TESCO Mobile feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése

Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 194M

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem