OTP ATM-ek - Budapesten - 18. kerületiek listája

Budapest-i Kőolajipari Gépgyártó Rt.

Cím: 1183 Budapest Gyömrői út 79-83.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
PIN csere
Neophone feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Szerencsejáték
Egyenleglekérdezés
Vodafone feltöltés
Vodafone számlafizetés
Prepaidkártya feltöltés
Telenor feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Vásárlási limit beállítása
DIGI számlafizetés
Díjbeszedő számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Telenor számlafizetés
Telekom feltöltés

Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 98, 217E, 217

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem