OTP ATM automata - Csepel Áruház (SPAR)

Cím: 1212 Budapest Görgey Artúr tér 20  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
TIGÁZ számlafizetés
Telenor feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Szerencsejáték
Telenor számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
Vodafone számlafizetés
Vodafone feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Neophone feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Egyenleglekérdezés
Díjbeszedő számlafizetés
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Prepaidkártya feltöltés
DIGI számlafizetés
Telekom feltöltés
Blue Mobile feltöltésElérhető pénznemek: Forint Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000 Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. Az OTP telefonos ügyfélszolgálata a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon érhető el, ahol lehetőség van automata ügyintézésre (bankkártya letiltás, egyenleg lekérdezés, Telekód megváltoztatás, bankkártya-rendelkezések, befektetések, hitelinformáció, stb.), illetve személyes ügyintézés igénybevételére is.


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 35, 36, 71, 148, 151, 152, 159
Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem