OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Kincsem Park lóversenypálya

Cím: 1101 Budapest Albertirsai út 2-4.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Prepaidkártya feltöltés
Vodafone feltöltés
Vodafone számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Telenor feltöltés
Neophone feltöltés
Szerencsejáték
DIGI számlafizetés
Díjbeszedő számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
Egyenleglekérdezés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
PIN csere
TIGÁZ számlafizetés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telekom feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Vásárlási limit beállítása
Telenor számlafizetés

Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 10, 95, 130, 195
  • trolibusz: 80, 80A

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem