OTP ATM automata - Kincsem Park

Cím: 1101 Budapest Albertirsai út 2-4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Vodafone számlafizetés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki a Számlabefizetés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Díjbeszedő számlafizetés - Biztonságos, a nap 24 órájában és hétvégén is elérhető befizetési lehetőség, bármely bank által kibocsátott bankkártyával végrehajtható, nem kell a bankfiókban sorban állni és várakozni, mindössze néhány percet vesz igénybe, a legtöbb bank esetében nem jár költséggel, mert vásárlási tranzakciónak minősül. A befizetés lépései: a bankkártya PIN kódjának megadása, SZÁMLA BEFIZETÉS menüpont, DÍJBESZEDŐ menüpont kiválasztása, fizetőazonosító (terhelési összesítő jobb oldalán, a címzés alatt feltüntetett 9 számjegyű, 5-ös számmal kezdődő azonosító) megadása, a fizetendő összeg megadása.
Főtáv számlafizetés - szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magunkkal vinni
Elérhető pénznemek: Forint
Prepaidkártya feltöltés - A prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, amit bankszámla nélkül is lehet igényelni. A kártya a feltöltött összeg erejéig használható vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre.
Yettel számlafizetés - Yettel-számlát bármely napszakban be lehet fizetni bankautomatán keresztül is, egyszerűen és gyorsan a Yettel-számlabefizetés menüpont kiválasztásával. A befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Yettel rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számlán a fizetni kívánt összeget. Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Yettel nem számít fel díjat.
Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben
Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 2 000, 5 000, 10 000
PIN kód csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
DIGI számlafizetés - Az automatán a SZÁMLA BEFIZETÉS, majd a DIGI menüpontot kiválasztása után meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, majd ezután a a fizetendő összeget kell megadni. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít.
Telekom feltöltés - Helyezzük a bankkártyát az automatába, majd PIN-kód megadása után válasszuk a Telefonegyenleg feltöltés alatt található Telekom (egyes készülékeken: T-Mobile), majd azon belül az univerzális egyenleg menüpontot. Válasszuk ki a feltölteni kívánt címletet és azt a telefonszámot, amelynek egyenlegét fel szeretnénk tölteni. A bankkártya– és a Domino adatok ellenőrzése után az univerzális egyenleg feltöltése azonnal megtörténik. Hibás adatok megadása esetén tetszés szerint félbehagyható a műveletet vagy újra megadható a kért szám és összeg. Az univerzális egyenleg feltöltésről SMS-ben értesítést kapunk a feltöltött számra
Egyenleglekérdezés - Az automatánál az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni, és ki tudjuk nyomtatni. Az ATM-es egyenleglekérdezésnek csekély díja is van, amit az OTP kondíciós listája tartalmaz.
TIGÁZ számlafizetés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
TESCO Mobile feltöltés
Szerencsejáték - A fogadáskötést a PIN kód megadása után a LOTTÓ menüponton keresztül a játék kiválasztásával lehet kezdeményezni. Az ATM-en keresztül csak „gyorstipp” játékot lehet játszani, melynek során a rendszer véletlenszerűen generál számokat.
Garancia Utazási Biztosítás kötése - Utazási biztosítással nyugodtabban indulhatunk útra, mert ha bajba kerülünk külföldön, akkor nemcsak anyagi támogatásra, de a nap 24 órájában hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthatunk.


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem