OTP ATM automata - SK Battery Hungary

Cím: 2900 Komárom Irinyi J. u. 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Vodafone számlafizetés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki a Számlabefizetés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Az automatából forint bankjegyeket lehet felvenni
Telekom feltöltés - Helyezzük a bankkártyát az automatába, majd PIN-kód megadása után válasszuk a Telefonegyenleg feltöltés alatt található Telekom (egyes készülékeken: T-Mobile), majd azon belül az univerzális egyenleg menüpontot. Válasszuk ki a feltölteni kívánt címletet és azt a telefonszámot, amelynek egyenlegét fel szeretnénk tölteni. A bankkártya– és a Domino adatok ellenőrzése után az univerzális egyenleg feltöltése azonnal megtörténik. Hibás adatok megadása esetén tetszés szerint félbehagyható a műveletet vagy újra megadható a kért szám és összeg. Az univerzális egyenleg feltöltésről SMS-ben értesítést kapunk a feltöltött számra
Az ATM a nap 24 órájában folyamatosan hozzáférhető
Szerencsejáték - A fogadáskötést a PIN kód megadása után a LOTTÓ menüponton keresztül a játék kiválasztásával lehet kezdeményezni. Az ATM-en keresztül csak „gyorstipp” játékot lehet játszani, melynek során a rendszer véletlenszerűen generál számokat.
Garancia Utazási Biztosítás kötése - Utazási biztosítással nyugodtabban indulhatunk útra, mert ha bajba kerülünk külföldön, akkor nemcsak anyagi támogatásra, de a nap 24 órájában hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthatunk.
Yettel számlafizetés - Yettel-számlát bármely napszakban be lehet fizetni bankautomatán keresztül is, egyszerűen és gyorsan a Yettel-számlabefizetés menüpont kiválasztásával. A befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Yettel rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számlán a fizetni kívánt összeget. Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Yettel nem számít fel díjat.
Egyenleglekérdezés - Az automatánál az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni, és ki tudjuk nyomtatni. Az ATM-es egyenleglekérdezésnek csekély díja is van, amit az OTP kondíciós listája tartalmaz.
Vásárlási limit beállítása - A bankkártyához érdemes vásárlási limitet beállítani a biztonságosabb kártyahasználat érdekében. Ha fizetési szokásainknak megfelelően állítjuk be a betéti kártya napi vásárlási és készpénzfelvételi limitjeit, továbbra is kényelmesen, de még biztonságosabban használható kártya.
Yettel feltöltés - Az OTP ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltölthetjük Yettel egyenlegünket bankkártyánk segítségével. Az elektronikus feltöltéshez bármely bank belföldön kibocsájtott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyája használható. A feltöltéshez járó kedvezmények ebben az esetben is érvényesek. A fizetést követően SMS-ben értesítenek az aktuális egyenlegeről.
TIGÁZ számlafizetés - Legfőbb feladatunk a zavartalan földgázellátás biztosítása Magyarországon, amely több mint egymillió fölgázfelhasználóval köt össze bennünket. Közel 70 éves történetünk során iparági szinten is kiemelkedő szaktudásra tettünk szert.
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Az automatából felvehető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000
Főtáv számlafizetés - szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magunkkal vinni

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0-24
Kedd0-24
Szerda0-24
Csütörtök0-24
Péntek0-24
Szombat0-24
Vasárnap0-24

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem