OTP ATM automata - Tesco Áruház

Cím: 1214 Budapest Salak út 12.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Telekom feltöltés
Prepaidkártya feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Vodafone feltöltés
Telenor feltöltés
DIGI számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
Vásárlási limit beállítása
Telenor számlafizetés
Neophone feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés - a fizetéshez a vevő (fizető) azonosító szükséges, amely számlán megtalálható
Egyenleglekérdezés
Vodafone számlafizetés
Díjbeszedő számlafizetés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
SzerencsejátékElérhető pénznemek: Forint Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000, 20 000 Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. Az OTP telefonos ügyfélszolgálata a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámokon érhető el, ahol lehetőség van automata ügyintézésre (bankkártya letiltás, egyenleg lekérdezés, Telekód megváltoztatás, bankkártya-rendelkezések, befektetések, hitelinformáció, stb.), illetve személyes ügyintézés igénybevételére is.


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem