OTP ATM automata - TISZA Bútoripari és Kereskedelmi Rt.

Cím: 6640 Csongrád Fő u. 61.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Vodafone számlafizetés
Telenor számlafizetés
Blue Mobile feltöltés
Egyenleglekérdezés
Neophone feltöltés
Szerencsejáték
Prepaidkártya feltöltés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Telekom feltöltés
Főtáv bővebben számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telenor feltöltés
Vásárlási limit beállítása
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Díjbeszedő számlafizetés
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
TESCO Mobile feltöltés
DIGI számlafizetés
TIGÁZ számlafizetés
Vodafone feltöltés
Az ATM hozzáférhető: 0-24 Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
Kapcsolat | Adatvédelem