OTP ATM automata - Önkormányzat Püspökladány

Cím: 4150 Püspökladány Bocskai u. 2  (térkép lent)


Szolgáltatások
Vásárlási limit beállítása
Telenor számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés
Szerencsejáték - A fogadáskötést a PIN kód megadása után a LOTTÓ menüponton keresztül a játék kiválasztásával lehet kezdeményezni. Az ATM-en keresztül csak „gyorstipp” játékot lehet játszani, melynek során a rendszer véletlenszerűen generál számokat.
Vodafone számlafizetés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Telenor feltöltés - Az OTP ATM automatáin keresztül gyorsan, egyszerűen és sorban állás nélkül feltölthetjük Telenor egyenlegünket bankkártyánk segítségével.
Vodafone feltöltés
Telekom feltöltés
PIN csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
DIGI számlafizetés - Az automatán a SZÁMLA BEFIZETÉS, majd a DIGI menüpontot kiválasztása után meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, majd ezután a a fizetendő összeget kell megadni. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít.
Díjbeszedő számlafizetés
Prepaidkártya feltöltés - A prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, amit bankszámla nélkül is lehet igényelni. A kártya a feltöltött összeg erejéig használható vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre.
EgyenleglekérdezésTérkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem