OTP ATM automata - Oroszlány Polgármesteri Hivatal

Cím: 2840 Oroszlány Rákóczi u. 78.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
PIN kód csere - A PIN kódot az ügyfél tetszőleges gyakorisággal megváltoztathatja egy általa választott 4-jegyű PIN kódra. A megváltoztatott PIN kód a lejárat miatti cserekártya esetén öröklődik. Pótkártya esetén az ügyfél új PIN kódot kap.
Az ATM hozzáférhető: 0-24
DIGI számlafizetés - Az automatán a SZÁMLA BEFIZETÉS, majd a DIGI menüpontot kiválasztása után meg kell adni a szerződésszámot, amely a számla bal felső sarkában található, majd ezután a a fizetendő összeget kell megadni. A tranzakció bankkártyával történő vásárlásnak számít.
Vodafone feltöltés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki az egyenleg feltöltés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Yettel számlafizetés - Yettel-számlát bármely napszakban be lehet fizetni bankautomatán keresztül is, egyszerűen és gyorsan a Yettel-számlabefizetés menüpont kiválasztásával. A befizetett összeg azonnal, de legkésőbb 1 munkanapon belül, megjelenik a Yettel rendszerében, amint a bank sikeresen zárolja a számlán a fizetni kívánt összeget. Az ATM-es befizetés bankkártyás vásárlásnak számít, így annak költségét a bankkártyát kibocsátó bank határozza meg. A szolgáltatásért a Yettel nem számít fel díjat.
Neophone feltöltés
TESCO Mobile feltöltés
Egyenleglekérdezés - Az automatánál az egyenlegünket is le tudjuk kérdezni, és ki tudjuk nyomtatni. Az ATM-es egyenleglekérdezésnek csekély díja is van, amit az OTP kondíciós listája tartalmaz.
Telekom feltöltés - Helyezzük a bankkártyát az automatába, majd PIN-kód megadása után válasszuk a Telefonegyenleg feltöltés alatt található Telekom (egyes készülékeken: T-Mobile), majd azon belül az univerzális egyenleg menüpontot. Válasszuk ki a feltölteni kívánt címletet és azt a telefonszámot, amelynek egyenlegét fel szeretnénk tölteni. A bankkártya– és a Domino adatok ellenőrzése után az univerzális egyenleg feltöltése azonnal megtörténik. Hibás adatok megadása esetén tetszés szerint félbehagyható a műveletet vagy újra megadható a kért szám és összeg. Az univerzális egyenleg feltöltésről SMS-ben értesítést kapunk a feltöltött számra
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése - Utazási biztosítással nyugodtabban indulhatunk útra, mert ha bajba kerülünk külföldön, akkor nemcsak anyagi támogatásra, de a nap 24 órájában hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthatunk.
Vásárlási limit beállítása - A bankkártyához érdemes vásárlási limitet beállítani a biztonságosabb kártyahasználat érdekében. Ha fizetési szokásainknak megfelelően állítjuk be a betéti kártya napi vásárlási és készpénzfelvételi limitjeit, továbbra is kényelmesen, de még biztonságosabban használható kártya.
Elérhető pénznemek: Forint
TIGÁZ számlafizetés
Elérhető bankjegy címletek: 1 000, 5 000, 10 000
Vodafone számlafizetés - A PIN kód bevitele után válasszuk ki a Számlabefizetés menüpontot, válasszuk ki a szolgáltatók közül a Vodafone-t, adjuk meg az előfizetői telefonszámot, a biztonság kedvéért kétszer. Válasszuk ki az összeget. Sikeres tranzakció esetén a Vodafone értesítést küld SMS-ben. A tranzakcióra a kártyás vásárlás szabályai érvényesek.
Blue Mobile feltöltés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő0-24
Kedd0-24
Szerda0-24
Csütörtök0-24
Péntek0-24
Szombat0-24
Vasárnap0-24

Telefon: +36 (1) 366 6666 Honlap: otp.hu

Térkép

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem